Webdesign:
 
   
 

Daca aveti nevoie de o pagina de Web si nu v-ati hotarat inca la cine sa apelati, va rugam sa ne acordati un minut si sa parcurgeti oferta noastra ca sa vedeti ce va putem oferi.

In cazul in care nu v-ati decis inca asupra structurii si aspectului paginii dumneavoastra de Web puteti sa lasati asta in seama noastra. Va vom ajuta cu sugestii si idei menite sa dea prezentarii firmei sau serviciilor oferite de firma dumneavoastra un aspect profesionist. In functie de necesitatile firmei dumneavoastra, puteti opta pentru o prezentare simpla, care sa contina o pagina principala si cateva subpagini de prezentare mai detaliata, sau puteti alege o aplicatie mult mai complexa ca de exemplu un catalog de produse sau un shoping cart.
aaaa
Pentru grafica putem folosi imaginile pe care ni le veti da pe suport magnetic (dischete, CD-uri) sau sub forma de fotografii pe care noi le vom scana. Putem sa realizam orice fel de grafica statica sau animata, de la simplu la complex pe baza indicatiilor dumneavaostra precise sau a unor simple sugestii.
De asemenea, putem realiza orice gen de aplicatie soft pentru web care sa confere functionalitate paginii dumneavoastra. Aici putem enumera baze de date cu motoare de cautare, formulare de introducere, pagini de administrare de la distanta (adaugari, stergeri, modificari), formulare prin care puteti colecta informatii de la vizitatorii paginii, rapoarte dinamice, cataloage de produse, shoping cart-uri si multe altele.
Aplicatiile pot fi realizate atat pentru platforme Windows(ASP + MS Access), cat si pentru platforme Unix/Linux (PHP + MySQL). Ne mai putem ocupa de intretinerea si actualizarea periodica sau la cerere a site-ului dumneavoastra dupa ce a fost creat si lansat.

Va invitam sa studiati oferta noastra de pachete pentru a va face o idee despre preturile noastre. Aceste sunt totusi doar informative, pretul final stabilindu-se dupa determinarea exacta a continutului si complexitatii paginii dumneavastra.

Pachet Basic homepage + 7 subpagini
  pâna la 12 imagini digitale
  2 bannere animate
  contorizare acces
  formular de contact prin e-mail
   
Pachet Standard homepage + 7 subpagini
  pâna la 12 imagini digitale (altele decât produse)
  4 bannere animate
  pagini de produse(poza + caracteristici)
  formular de comanda prin e-mail
  formular de contact prin e-mail
  contorizare acces
  guest book
   
Pachet Business la fel ca pachetul standard, plus:
  baze de date cu produsele firmei
  motor de cautare în baza de date
  pagina de administrare de la distanta a bazei de date (adaugari, stergeri, actualizari)
  rapoarte interactive
  înregistrare de membrii (membrii înregistrati pot folosi toate facilitatile site-ului, vizitatorii ocazionali doar o parte din ele)
  tracker (ofera informatii despre numarul de vizitatori pe zi, saptamâna, luna precum si de unde au venit vizitatorii si de câte ori a vizitat cineva site-ul dvs.)
   
Alte servicii înregistrare domeniu nume_firma.ro – 60 USD
 

gazduire pagini web

– 6 USD/luna (3 MB)
 
- 10USD/luna (6 MB)
   
Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati.
 
   
 
 
Alegeti o sectiune:
 
Copyright (C) 1994-2004 Holdinvest